Lypossage

Een revolutionaire massagetechniek die uw lichaam strakker maakt en een beter silhouet geeft zonder medische ingrepen. Deze Lypossage massage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen, deze hebben meer spierweefsel. Bij de meeste vrouwen bevindt zich het grootste probleemgebied tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.

Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite, vetophoping op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap is gebaat bij een Lypossage behandeling. De huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de omvang afneemt. Lypossage geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.

De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements (kloppingen) en super drainerende effecten. Het weefsel wordt losser en soepeler en door de intensiteit van de massage worden vetdeeltjes en het teveel aan vocht afgevoerd. Bovendien wordt de bloedcirculatie bevorderd.

Zone III omvat het gezicht en wordt ook wel een ‘Rejuvenation’ of gezichtsmassage genoemd. De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien. Deze massage gaat de huidveroudering tegen. Het beste resultaat wordt bereikt na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer binnen 5 weken.

Duur van een behandeling

De eerste behandeling duurt inclusief intake ongeveer 75 minuten, de volgende keren 35 tot 45 minuten. De eerste keer worden er van bepaalde delen van het lichaam maten genomen en foto’s gemaakt. Na de 10e behandeling doen we dit opnieuw zodat de resultaten duidelijk zichtbaar zijn.

Kosten

Een kuur van 10 behandelingen kost € 700,00 als u in één keer betaalt. U mag echter ook per keer betalen. Voor een behandeling betaald u dan € 75,00. De eerste keer betaalt u voor twee behandelingen, daarna per behandeling die volgt.

Het is raadzaam om tijdens de kuur dagelijks 1- 1½ liter water te drinken.

www.lypossage.eu

Deze behandeling (en) kunt u niet declareren bij uw zorgverzekering.

Manuele Praktijk Mirre - Aandacht voor jezelf... en luisteren naar je lichaam!